VÖRÖS & KÉK
ZENE DOBOZ együttes

Érdekességek,
dalszövegek

Képek

Letötlhető dalok

Top lista

Készülő felvételek

E-mail:
voroseskek@voroseskek.hu

 

A VÖRÖS & KÉK ZENE DOBOZ EGYÜTTES

 

 

Budapesten a XXIII.kerületben alakultunk meg 2002-ben, családi zenekarként.Jelenleg Ladjánszky Rubina (10.év) és Ladjánszky József (40.év) tagjai a zenekarnak. Bízunk benne, hogy a család gyermektagjai a későbbiekben a zenei képességeik és tudásuk fejlődésével részt vesznek majd a közös zenélésben.

Ladjánszky Rubina zeneiskolásként 3.éve zongorázni tanul, Ladjánszky József amatőr zenészként segíti a dalok előadását.

Először régi slágerek előadásával(pl.Over the Rainbow) szórakoztattuk a családtagjainkat, majd a technikai fejlődéssel saját szerzemények megírásába kezdtünk.

Zenei stílusunkra az európai pop zenei alapok jellemzőek, példaképeinkhez hasonló , de önálló zenét szeretnénk játszani. Dalainkban az alap stílusjegyek már felismerhetőek , de még sok zenei fejlődésre és technikai fejlesztésre van szükségünk célunk eléréséhez.

Bemutatkozó lemezünk elkészítésére 2003-ban gondoltunk , mivel ekkorra készült el az egy CD-nyi (6szám, kb.40perc ) saját zeneanyag, amiből technikai és egyéb okoból 3 szám demó felvétele készült el a Magnetic Hangstúdióban.

A felvételeken hallható pontatlanságok kijavításán , a számok lerövidítésén, effektekkel történő színesítésén, a dalok énekkel és +1 gitárszólammal történő bővítésén most dolgozunk.

Fő célunk az, hogy az általunk játszott dalokkal másoknak is kellemes perceket szerezzünk.

Reméljük, hogy célunkat sikerül elérni.